Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Zinzino Xtend

Xtend is het meest geavanceerde supplement dat op het moment verkrijgbaar is. Het begint met een volledig assortiment van 23 vitaminen, sporenelementen met toevoeging van de belangrijke fytonutriënten* en het geheel wordt dan afgerond met Wellmune, een gezuiverd 1,3/1,6 bèta-glucaan verkregen uit bakkersgist.

* Fytonutrënten zijn natuurlijke chemicaliën/voedingsstoffen geproduceerd door planten.

Belangrijkste voordelen:

  • Geniet van meer energie

  • Verbeter uw bot- en gewrichtsfunctie

  • Geef uw immuunsysteem een oppepper

  • Afkomstig van natuurlijke ingrediënten

  • 145 goedgekeurde gezondheidsvoordelen (Europese autoriteit voor voedselveiligheid, EFSA)

  • Biedt een uitgebreid programma benodigde voedingsfactoren voor weefselgroei en herstel

GENIET VAN MEER ENERGIE

De B-vitaminen (B1-B12) en ook een aantal mineralen in Xtend zoals koper, magnesium, jodium en mangaan hebben gezondheidsclaims waarin staat dat ze belangrijk zijn voor een normale energie-producerende stofwisseling.

VERBETER UW BOT- EN GEWRICHTSFUNCTIE

Xtend bevat diverse vitamines en mineralen met goedgekeurde gezondheidsclaims gerelateerd aan botten en spieren. Dit zijn vitamine D, C, K en magnesium, mangaan en zink.

VITAMINE K2

Vitamine K2 is een zeer belangrijke vitamine, die we helaas niet (genoeg) uit onze dagelijkse voeding halen.
Deze vitamine is met name belangrijk om de kans op aderverkalking en afbraak van botten tegen te gaan. Vitamine K2 haalt het calcium uit je bloed en transporteert dit naar je botten, waardoor aderverkalking tegen wordt gegaan en er sterkere botten kunnen ontstaan en de kans op osteoporose aanzienlijk vermindert.
Ook cholesterol kan zorgen voor het dichtslibben van aders, bijv. als er kleine ontstekinkjes ontstaan in aders. Het lichaam kan cholesterol als ‘pleister’ aanmaken en zo langzaamaan ophopen. Vitamine K2 kan helpen dit tegen te gaan. Wel moet je er rekening mee houden dat dit gemiddeld 2 a 3 jaar tijd nodig kan hebben afhankelijk in hoeverre aders dichtgeslipt zijn en levensstijl. Wel is het noodzakelijk om ook de oorzaak aan te pakken en de eventuele ontstekingen tegen te gaan, hierbij zou een zuivere onstekingsremmende olie zoals de BalanceOil
 in kunnen bijdrage.

GEEF UW IMMUUNSYSTEEM EEN OPPEPPER

Xtend bevat 1,3/1,6 bèta glucanen. Van deze voedingsstof, afkomstig van de celwanden van een zeer gezuiverde, eigen stam van bakkersgist, is klinisch bewezen het immuunsysteem te versterken*. Verscheidene van de verbindingen (bijvoorbeeld foliumzuur, ijzer, b6, koper) dragen ook bij aan dit cruciale gezondheidsvoordeel. (*gedocumenteerd in 13 klinische proeven)

Naast de vitaminen en mineralen in Xtend bevat het ook carotenoïden,xanthofylen en een groep polyfenolen uit diverse groenten, kruiden en fruit. Om dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen uit je voedsel te verkrijgen, moet je elke dag meer dan 3000 calorieën van de meest voedingsrijke voedingsmiddelen eten.

Alle ingrediënten in Xtend zorgen voor meer dan honderd gezondheidsvoordelen bevestigd door de EFSA (de Europese Autoriteit voor Voedsel-veiligheid). Deze hebben invloed op elke cel, orgaan en weefsel in het lichaam. Xtend is de perfecte aanvulling op BalanceOil, en voorziet jouw van een volledig voedingsondersteuningsprogramma.

Veelgestelde vragen Xtend

Waarom moet ik Xtend nemen?

Het compenseert het moderne dieet, wat een tekort vertoont aan de meeste behoeften van de micro- en fyto-nutriënten voor een optimale gezondheid.

Zijn er volwassenen die Xtend niet mogen gebruiken?

Xtend is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Geen andere contra-indicaties.

Xtend bevat vitamine K. Is dit een probleem voor mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken?

Vitamine K is een vetoplosbaar vitamine dat het menselijk lichaam nodig heeft voor complete synthese van bepaalde eiwitten. Deze eiwitten zijn nodig voor bloed d.w.z. om het bloeden te stoppen, en daardoor is vitamine K een essentiele voedingsstof voor alle mensen.
Echter, er zijn mensen die te maken hebben met te dik bloed en die daardoor bloedverdunners als medicijn nodig hebben. Aangezien vitamine K het bloed helpt stollen, het bloed dus dikker maakt, kan het wellicht de effectiviteit verlagen van het voorgeschreven medicijn (b.v. warfarine) om het bloed dunner te maken.
Indien je bloedverdunnende medicijnen neemt en supplementen dat vitamine K bevat, is het belangrijk dat je je arts hierover inlicht. Als de arts jouw bloedstollingstijd regelmatig controleert, dan kan, indien nodig, de arts de dosis van jouw medicijnen aanpassen..

Is het gewoon een standaard multivitamine?

Xtend is zo veel meer. Het bevat alle belangrijke vitamines en elementen maar het combineert ze met een volledig spectrumfyto-nutriënten programma en geavanceerde immune steun.

De positieve effecten op jouw gezondheid

verlaagt de bloedlipiden en bloeddruk, verlaagt het risico op harten vaatziekten
behoudt de elasticiteit van de bloedvaten
verbetert het functioneren van de hersenen
draagt bij aan meer rust en verlichting van depressie
gaat ontsteking in hersencellen en bloedvaten tegen
maakt het celmembraan zachter en flexibeler

Test jouw Omega-6 / Omega-3 verhouding
U kunt nu snel info krijgen over uw omega-6 en omega-3 verhouding met een eenvoudige thuisbloedtest. Neem contact op voor meer informatie.

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!