Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Zinzino Viva

Viva is een natuurlijk voedingssupplement dat jouw stemming en je algemeen welzijn op verschillende manieren kan verbeteren. Viva helpt gewone stress te verlichten en bevordert een positieve stemming door een gezond functionerend zenuwstelsel/hersenen te ondersteunen en het ondersteunen van een normale psychologische en mentale functie.

Het draagt ook bij aan de vermindering van moeheid en vermoeidheid. Onlangs hebben meerdere klinische proeven de effectiviteit aangetoond, die uiteen kan lopen van een subtiele verbetering tot een levensverandering.

Viva is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van premium kwaliteit saffraan stigmas (Crocus sativus L) uit Spanje, vijf B-vitaminen, jodium en vitamine C.

SLEEP

Viva draagt bij tot verlichting van mentale moeheid en vermoeidheid, waarbij een goede nachtrust wordt bevorderd.

RELAX

Viva helpt bij het verlichten van gewone stress.

HAPPY

Bevordert een positieve stemming.

De World Health Organization (WHO) adviseert een balans tussen de omega 6 en omega 3 van 2-5:1. De Nordic Nutriction Recommendation 2004 (NNR-2004) adviseert een balans van 5:1 of beter. De Balance-producten van Zinzino zijn geen remedie voor ziektes, maar de speciale combinatie van hoogwaardige ingrediënten uit vis en olijfolie helpen ons lichaam wel de balans te bereiken van ongeveer 3:1 of beter. En dat al na 120 dagen! De bloedtest levert het bewijs.

 

Brein en stemming 

De chemie van het brein is zeer complex en is afhankelijk van veel voedingsstoffen om optimaal te functioneren en is kwetsbaar voor metabole disbalans. Wanneer dit gebeurt, kunnen vele symptomen ontstaan.

Neuronen communiceren met elkaar met behulp van een reeks chemische boodschappers, neurotransmitters genoemd; en deze communicatie en de groei en overleving van de neuron zelf wordt gemoduleerd door lokaal werkende eiwitten zoals Brain-Derived Neurotrophic Factor (BDNF). Veranderingen in neurotransmitterniveaus en opname zijn gevonden in condities zoals stress en verandering in stemming, en dit leidde tot de ontwikkeling van geneesmiddelen die neurotransmitterniveaus manipuleren. Het feit dat deze geneesmiddelen traag werken en relatief inefficiënt zijn, leidt tot andere mogelijkheden van onderzoek en onlangs is gebleken dat veranderingen in BDNF en gerelateerde factoren mogelijk net zo belangrijk of belangrijker zijn. Van de bioactieve bestanddelen in saffraan is aangetoond dat ze zowel neurotransmitters als BDNF verbeteren.

VIVA – Saffraanextract in combinatie met vitaminen voor maximaal effect

Viva is een natuurlijke voedingssupplement met een combinatie van affron®, een extract van premium kwaliteit van pure saffraan stigmas (Crocus sativus L) uit Spanje, vijf B-vitaminen, jodium en vitamine C. Alle ingrediënten dragen bij aan ons algemeen welzijn en samen vormen ze een zacht maar krachtig verbond dat uw leven op verschillende manierenkan verbeteren.

 

SAFFRAAN

Saffraan is een van de duurste specerijen ter wereld, omdat zowel het oogsten als het verwerken voornamelijk met de hand wordt gedaan. Saffraan moet normaal vóór gebruik worden voorbehandeld met warmte of straling vanwege de aanwezigheid van micro-organismen, met inbegrip van pathogenen (ziekteverwekkers) zoals E. coli. Deze behandelingen verminderen microbiële verontreiniging, maar ze verlagen ook de inhoud van bioactievecomponenten en de kwaliteit van het product.

AFFRON® DE NIEUWE GENERATIE SAFFRAANEXTRACT

Het proces begint met de beste kwaliteit van Spaans saffraan stigmas. affron® wordt geëxtraheerd met behulp van een eigen hightech-proces dat microbiologische besmetting elimineert en het profiel van bioactieve componenten verbetert.
affron® is gestandaardiseerd naar de bioactieve stof Lepticrosalides® (Lo- presti & Drummond, 2016) door hogedrukvloeistofchromatografie (HPLC), een proces waar elke bioactieve stof wordt geïdentificeerd en ge- kwantificeerd. affron® is genetisch 100% DNA-gecertificeerd als Crocus sativus L.

Veelgestelde vragen

Dosering?

Voor de meeste mensen wordt een dosering van 2 tabletten, (elk met 14 mg-affron®) aanbevolen. Individuele behoeften kunnen verschillen en wanneer dat nodig is, kunnen er veilig extra tabletten worden ingenomen.

Wanneer?

Je kunt Viva ‘s ochtends innemen, ‘s middags of ‘s avonds, afhankelijk van je vereisten. Neem 2 tabletten op hetzelfde moment of op verschillende tijdstippen. Het is over het algemeen beter om ze met voedsel in te nemen.

Timing?

Mensen gebruiken Viva om verschillende redenen en iedereen reageert anders. Bij sommige mensen is in enkele dagen al een aanzienlijke verbetering merkbaar en bij anderen duurt het 3-4 weken.

Hoe vaak?

Sommige nemen Viva tijdens periodes van stress, terwijl anderen dagelijks Viva nemen.

Dosering na verloop van tijd?

Het antwoord is altijd persoonlijk, maar de meerderheid zou na een week gebruik effect moeten voelen. Viva kan voor langere tijd worden ingenomen, dan wel op elk gewenst moment zonder problemen worden beëindigd.

Kinderen?

Viva is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Een arts of verpleegkundige moet worden geraadpleegd alvorens het aan kinderen onder de 12 jaar te geven.

Waarom zijn er micronutriënten in de tablet?

De B – en C-vitaminen en de jodium in de Viva-tabletten ondersteunen meerdere mentale functies en daardoor is een perfecte match met affron®.

De positieve effecten op jouw gezondheid

verlaagt de bloedlipiden en bloeddruk, verlaagt het risico op harten vaatziekten
behoudt de elasticiteit van de bloedvaten
verbetert het functioneren van de hersenen
draagt bij aan meer rust en verlichting van depressie
gaat ontsteking in hersencellen en bloedvaten tegen
maakt het celmembraan zachter en flexibeler

Test jouw Omega-6 / Omega-3 verhouding
U kunt nu snel info krijgen over uw omega-6 en omega-3 verhouding met een eenvoudige thuisbloedtest. Neem contact op voor meer informatie.

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!