Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Zinzino Omega-3

Zinzino Omega-3

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze gezondheid en doen we van alles om gezond te leven. Tegelijkertijd zien we steeds meer gezondheidsproblemen, bijv. een laag energieniveau, een toename van allergieën of de welvaartsziekten waar we dagelijks over lezen. Het wordt tijd om je af te vragen hoe dit komt. Veel specialisten zijn het erover eens dat een juiste balans in omega-vetzuren van essentieel belang is voor een goede gezondheid. 

De World Health Organization (WHO) adviseert een balans tussen de omega 6 en omega 3 van 2-5:1. De Nordic Nutriction Recommendation 2004 (NNR-2004) adviseert een balans van 5:1 of beter. De Balance-producten van Zinzino zijn geen remedie voor ziektes, maar de speciale combinatie van hoogwaardige ingrediënten uit vis en olijfolie helpen ons lichaam wel de balans te bereiken van ongeveer 3:1 of beter. En dat al na 120 dagen! De bloedtest levert het bewijs.

 

 

De wetenschap van 3:1 balans

 

Veroorzaakt het moderne voedingspatroon gezondheidsproblemen?
Er zijn 2 groepen van essentiële vetzuren: de omega 6 en omega 3 vetzuren. Deze zijn essentieel, dat het lichaam ze zelf niet kan aanmaken. We halen deze vetzuren uit onze voeding.

Volgens wetenschapper Artemis P. Simopoulos, hadden wij tot 1960 een omega-6 tot omega-3 verhouding van 4:1 of minder. Deze verhouding begon daarna te veranderen en tegen het jaar 2000 was dit gemiddelde in Europa opgelopen tot 15:1. Dit wordt veroorzaakt door de voedingsindustrie die zich meer richt op massaproductie en langere houdbaarheid van voedingsmiddelen.

Toenemend gebruik van plantaardige oliën die rijk zijn aan omega-6-vetzuren gecombineerd met een verminderde inname van omega-3-vetzuren door verminderde consumptie van vis, verergeren deze situatie. Hetzelfde geldt voor pluimvee, eieren en gekweekte vis. Zelfs gecultiveerde groenten bevatten minder omega-3-vetzuren dan wilde planten.

Samengevat, moderne landbouw verhoogt de omega-6-vetzuren in veel voedingsmiddelen: groene bladgroenten, vlees, eieren en zelfs vis. Voor het eerst in de menselijke geschiedenis leidt dit wereldwijd tot een hoge omega-6-inname.

Als de balans boven de 9:1 uitkomt, spreek je van een onbalans
Als de balans tussen de 3:1 en 9:1 uitkomt, spreek je van een semi-onbalans
Als de balans op de 3:1 of later uitkomt, spreek je van een balans

 

Een gezonde oplossing

 

Als we meer voedsel eten dat rijk is aan omega-3-vetzuren zoals vette vis en minder voedsel dat rijk is aan omega-6-vetzuren, krijgen we een betere balans. Het is echter moeilijk  om te weten hoeveel je precies nodig hebt. Over het algemeen zegt men dat er 2 kilo vette vis per week nodig is om ons voedingspatroon te balanceren.

 

Advies

 

In samenwerking met BioActive Foods ontwikkelde Zinzino de BalanceTest. Deze bloedtest geeft antwoord op de vraag hoe de balans is tussen omega 6 tot omega-3-vetzuren in je lichaam. Het is aan te raden deze test te doen.

Neem vervolgens de drie stappen voor een betere gezondheid die hieronder beschreven staat:

Eet voedsel dat rijk is aan omega-3 en laag in koolhydraten. Dat betekent een gevarieerd voedingspatroon dat rijk is aan vette vis, fruit, salades, groenten, noten en in het algemeen biologische voeding. Probeer de consumptie van te veel plantaardige omega-6 te vermijden.

Neem de Zinzino Balance producten die je lichaam in de juiste omega 6-3 balans brengen.

Beweeg dagelijks. Beweging is een cruciale factor voor een goede gezondheid.

De positieve effecten op jouw gezondheid

verlaagt de bloedlipiden en bloeddruk, verlaagt het risico op harten vaatziekten
behoudt de elasticiteit van de bloedvaten
verbetert het functioneren van de hersenen
draagt bij aan meer rust en verlichting van depressie
gaat ontsteking in hersencellen en bloedvaten tegen
maakt het celmembraan zachter en flexibeler

Test jouw Omega-6 / Omega-3 verhouding
U kunt nu snel info krijgen over uw omega-6 en omega-3 verhouding met een eenvoudige thuisbloedtest. Neem contact op voor meer informatie.

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  1.  Gratis consult
    Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

    Starterspakket

  2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

  3. Coaching
    Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!