Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is er onderzoek om ‘hart for her’ te onderbouwen?

Ja, ‘hart for her’ is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door deskundige bewegingstherapeuten. Dit onderzoek heeft geresulteerd in het gebruik van hydraulische apparatuur in fitness clubs, ziekenhuizen en revalidatiecentra.

 

Is ‘hart for her’ ook veilig voor ouderen?

Ja! Vanwege de dubbele positieve eigenschappen van hydraulische weerstand is er geen vaste kracht die tegen de spieren of gewrichten inwerkt. hart for her is veilig, leuk en erg effectief voor alle leeftijden.

 

Waarom heeft ‘hart for her’ tussenstations?

De tussenstations hebben twee doelen. Voor de mensen die hoge inspanningen leveren op de hydraulische apparaten functioneren ze als rust-station en geven het hart de mogelijkheid in een lagere hartslagzone te komen. Voor mensen die niet zo een hoge inspanning leveren, functioneren ze als aerobe stations en verhogen de hartslag. De interval vorm verbrandt caloriën effectief. Bovendien is het leuk om te doen omdat het afwisselend is.

 

Ga ik afvallen door ‘hart for her’?

Ja en nee. Je gaat vet verbranden in 30 minuten met hart for her. En omdat je spierkracht vergroot wordt, ga je in spier(gewicht) toenemen. Je zal merken dat je lichaams-samenstelling verandert en dat je centimeters kwijtraakt.

 

Wat kan ‘hart for her’ voor mij betekenen?

Het grootste voordeel van ‘hart for her’ is centimeters verliezen, want:

 • er wordt vet verbrand
 • de spieren worden verstevigd
 • de conditie wordt verhoogd
 • kortom, je gaat er beter uitzien en je voelt je fitter.
 • met ‘hart for her’ train je ook je belangrijkste spier…..je HART!

 

Krijg ik spierpijn van ‘hart for her’?

Waarschijnlijk niet, want ‘hart for her’ maakt gebruik van hydraulische apparatuur; er is geen negatieve terugslag (zoals bij gewichtstraining) waardoor de kans op spierpijn minimaal is.

 

Ik heb nog nooit getraind, kan ik ‘hart for her’ doen?

Ja, iedereen van welk fitness niveau dan ook kan ‘hart for her’ doen. ‘hart for her’ is veilig omdat de weerstand zich aanpast aan jouw inspanning. Hoe harder of hoe sneller je duwt, hoe meer weerstand. Als je vermoeid raakt gedurende de oefening en je dus minder kracht zet, neemt de weerstand automatisch af.

De tarieven

 

Maandabonnement 1x per week:
€ 42,50 per maand

Maandabonnement onbeperkt sporten: 
€ 52,50 per maand:

Jaarabonnement 1x per week sporten: 
€ 32,50 per maand

Jaarabonnement onbeperkt sporten:
€ 42,50 per maand

Het succesplan: € 15 per maand
(Voor minimaal 1 jaar) (exclusief sporten)

Inschrijfgeld: € 30,00 eenmalig

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

 1.  Gratis consult
  Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

  Starterspakket

 2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

 3. Coaching
  Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!