Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Gezond 50 worden
(Dico & Barbara uit Leusden)

Gezond 50 worden
(Dico & Barbara uit Leusden)

Gezond 50 worden of zijn, dat was ons motto. Maar onze lichamen waren zeker niet meer gezond. We wilde allebei dolgraag wat aan ons gewicht doen, maar hoe?

We gingen op zoek en vonden bij toeval PS food & lifestyle. Dus we maakten een afspraak en kregen alle informatie over het dieet en de PS producten die erbij horen. In PS. food & lifestyle vonden we een methode die bij ons past: Gestructureerd 6 eetmomenten per dag, met beperkte koolhydraten en wekelijkse begeleiding.

En zo startten wij mei 2021 aan “ons nieuwe leven”.

De wekelijkse enthousiaste begeleiding van onze coach bij hart for her Leusden gaf ons de energie om door te zetten. Ze maakte van de wekelijkse weegmomenten een feestje. Met persoonlijke aandacht en adviezen. De wekelijkse meetmomenten bevestigden wat in de spiegel te zien was; de centimeters die zo lang in de weg zaten, verdwenen als sneeuw voor de zon.

We bleven sterk en we hielden het vol. Eigenlijk viel het ons mee. Natuurlijk zijn er altijd moeilijke momenten, maar voor ons was het fijn dat we het samen deden en elkaar konden blijven motiveren.

De jaar na begeleiding sprak ons ook erg aan. We waren klaar met afvallen, maar ook toen werden we nog in de gaten gehouden. De behoudfase is goed te doen, want intussen is de mindset veranderd. We nemen bewuste keuzes qua eten en drinken en onze omgeving helpt uiteraard daarbij.

 Barbara:

 ‘’Men heeft ons zien afvallen en zeker voor mijn vriend is het een mega verandering. 30 kilo lichter. Je kunt je voorstellen wat een enorme verandering dat is! “Ik heb een nieuwe man” roep ik met regelmaat.’’

Ikzelf ben ook erg blij met mijn eind resultaat, Ik wilde 10 kilo afvallen en het werden er uiteindelijk 15. Een resultaat waar ik trots op ben! De overgang is voor mij een lastige periode in mijn leven, maar doordat ik nu lekkerder in mijn vel zit, maakt dat het voor mij een stuk dragelijker.

Dico:

“Na 4 maanden, kocht ik mijn nieuwe garderobe; van oversized XXL t-shirts naar een sportieve polo M. Van slobberjeans maat 38 naar strakke jeans maat 30”.

Met de hulp van onze coach en PS zijn we samen 45 kilo afgevallen. Na 6 maanden zijn we nu in de behoud fase. We houden onze nieuwe lifestyle vast en we leven samen een gezond leven met ons gezin. Licht. Luchtig en heerlijk.

 

Met vriendelijke groeten,

Dico & Barbara

 

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!