Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Ik herken mezelf weer
(Marian, 46 jr uit Leusden)

Ik herken mezelf weer! (Marjan, 46)

Hoewel ik nooit echt aanleg had om veel aan te komen waren er de laatste jaren toch aardig wat kilo’s bijgekomen. Behalve tijdens mijn 3 zwangerschappen had ik nog nooit zoveel gewogen als nu.

Mede doordat ik een tijd in de ziektewet had gezeten was ik zwaarder dan me lief was. Ik herkende mezelf niet meer terug op foto’s.

Ik sportte al bij hart for her Leusden en zo had ik al eens wat gesprekken met Margriet over voeding gehad, maar ondanks dat ik zelf ooit een opleiding voor gewichtsconsulente heb gevolgd kwam ik de afgevallen kilo’s toch steeds weer aan.

Na een tijd besloot ik om een afspraak voor PowerSlim te maken. Ik wist natuurlijk dat hier best wat kosten aan verbonden waren, dus voordat ik hier aan begon heb ik echt wel een tijd nagedacht.

Als je aan PowerSlim begint moet je er ook echt voor gaan, anders is het echt jammer.

Ik begon met het starterspakket om zoveel mogelijk PowerSlim producten te leren kennen en het ‘ systeem’ een beetje door te krijgen. Hierna ging ik verder met het gebruik van PowerSlim producten als ontbijt en tussendoortjes. Een enkele keer gebruikte ik producten voor lunch en diner. Doordat ik al 28 jaar geen vlees meer eet, moest ik best creatief zijn.

Voor mijn gevoel was ik de eerste 2 weken de hele dag met eten bezig; wat mag/ eet ik vandaag. Achteraf merk ik dat het ook functioneel is geweest. Ik heb me verdiept in anders en gezonder eten en daar heb ik nu nog profijt van.

De eerste weken vlogen de kilo’s er niet af zoals gemiddeld wordt aangegeven, maar Margriet gaf aan dat het gewoon erg per persoon verschilt. Dat klopte, want nadat mijn lichaam gewend raakte aan de regelmaat in voeding kwam ook mijn spijsvertering weer op gang. Vanaf dat moment viel ik 1 tot 1,5 kg per week af.

Hoewel ik in het begin veel met eten bezig was, vond ik het niet heel moeilijk om vol te houden. Zelfs aan 10 weken geen alcohol wende ik en dat had ik me eerder niet voor kunnen stellen 

Het lastigst vond ik de feestjes en etentjes met anderen. Juist om uit te leggen dat 1 ‘misstap’ me uit de ketose-fase haalde, is niet voor iedereen heel logisch uiteraard. Dus nam ik mijn eigen eten mee naar een verjaardag en de paasbrunch. Niet ideaal maar de gedachte dat deze fase maar tijdelijk was maakte het een stuk makkelijker.

Na 9 weken begon ik aan fase 2 waar je weer koolhydraten gaat toevoegen en na 3 maanden zat ik op mijn streefgewicht van –13 kg. Ook na het toevoegen van koolhydraten bleef ik nog wat afvallen en inmiddels is mijn gewicht 2 maanden stabiel op –17 kg.

Wat voel ik me hier goed bij!

Nu is het de kunst om dit vast te houden. Op dit moment gebruik ik alleen nog af en toe een tussendoortje van PowerSlim, maar ook dit wil ik uiteindelijk afbouwen. Ik merk dat ik een hoop geleerd heb op het gebied van voeding en er nieuwe goede gewoontes ingesleten zijn.  Gelukkig heb ik nog iedere 3-4 weken een afspraak bij Margriet ter ondersteuning, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Direct aanmelden

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  1.  Gratis consult
    Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

    Starterspakket

  2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

  3. Coaching
    Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!