Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

De ervaring van Marga

De ervaring van Marga

 

Na een heerlijke vakantie in Wenen, merkte ik dat al mijn kleding wat strakker ging zitten. Echt dik was ik niet, maar na een weegmoment bij hart for her Leusden gaf de weegschaal 69,5 kilo aan bij een lengte van 1.63 m. Dit was voor mij het punt om iets te doen aan mijn gewicht.

Na overleg met mijn voedingscoach Margriet besloot ik met PowerSlim te beginnen. 

De eerste week was wel wennen met de regelmatige eetmomenten, maar het resultaat mocht er zijn. Het drinken van water is niet mijn sterkste kant, maar PowerSlim heeft hier gelukkig een hulpmiddel voor en zo kon ik heerlijk water drinken met een cranberry smaak.

Een goede keukenprinses ben ik ook niet, maar het kookboek heeft hele makkelijke recepten die ook nog lekker zijn. Het dieet is goed vol te houden met de vele variatie aan producten. In het boek staan voorbeeldweekmenu’s wat het afslanken een stuk makkelijker maakt.

Voordat ik aan PowerSlim begon at ik regelmatig kant en klare maaltijden. Nu eet ik lekker gezond en regelmatig, 

Door de begeleiding die ik krijg van Margriet en haar collega’s is het me gelukt om een goed resultaat te behalen. Je kunt met elke vraag bij ze terecht tijdens het PowerSlimmen, waardoor je er niet alleen voorstaat.

Ik ben enorm blij met het resultaat (-8,5 kilo!!!) wat ik heb behaald met PowerSlim en ik ga dan ook vol vertrouwen de stabiliteitsfase in. PowerSlim heeft mij enorm geholpen en ik hoop met mijn foto’s mensen te kunnen inspireren om ook hun doel te gaan behalen met behulp van een goede coach. 

Marga Evers (35 jaar)

 

Wil jij ook vooruitgang boeken zoals Marga?

Direct aanmelden

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  1.  Gratis consult
    Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

    Starterspakket

  2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

  3. Coaching
    Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!