Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Sporten bij hart for her in Lunteren

Sporten bij hart for her in Lunteren

Bij hart for her in Lunteren doorloop je een compleet circuit in 30 minuten. Bewegen (fitness of sporten) van warming up tot cooling down. Je traint altijd onder begeleiding en je kunt komen sporten wanneer het jou uitkomt. Ideaal toch?

 

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her in Lunteren focussen we op spieren, gewicht en conditie. Kortom: aandacht voor het hele lijf. Iedere dag een half uur intensief bewegen, houdt ieder mens gezond. Je gaat er beter uitzien en je voelt je lekkerder. En vergis je niet, in een halfuur kun je veel doen!

Bij hart for her in Lunteren zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten!

 

Bij hart for her in Lunteren werken we er samen aan, wat jouw beweegreden ook is.

Hier lees je alles over de unieke formule van hart for her: Fun, Friendship en Feelgood. 
Op deze manier krijg je een goede eerste indruk van hoe het er bij ons aan toe gaat. Wil je weten wat hart for her in Lunteren voor jou kan doen en hoe het voelt? Kom dan gewoon een keertje kijken! Loop je gewoon een keer binnen of bel je liever voor een afspraak? Je bent van harte welkom!

 

Voordelen hart for her

hart for her is een interval circuittraining waarin conditionele oefeningen worden gecombineerd met spierversterkende oefeningen. Bij hart for her wisselen aerobicstations en krachtstations elkaar af op gezette intervallen.

De oefeningen doe je in klein groepsverband, onder deskundige en persoonlijke begeleiding. De apparaten zijn 100% veilig voor de gewrichten en gebruiksvriendelijk. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij hart for her in Lunteren trainen vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma’s, tieners, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren. Écht iedereen is welkom bij hart for her Lunteren! Je kunt meteen starten omdat je de apparaten niet hoeft in te stellen in hoogte of met gewichten.

Ook verveelt hart for her niet omdat je snel van toestel wisselt, je doet het altijd met anderen en er speelt muziek. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. Je hoeft nooit te wachten!
Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven.

hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Vergelijkbaar met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Dit betekent dat je geen gewichten hoeft in te stellen; de toestellen zijn direct klaar voor gebruik. De hydraulische apparatuur zorgt voor een aangepaste en veilige weerstand. Wat de zwaarte van jouw training bepaalt? Jouw tempo! Trainen op je gemak dus. Onze trainsters helpen je zelfs bij het vinden van jouw juiste tempo. Je trekt en duwt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Zo verminder je de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen bevordert de stabiliteit van de gewrichten en helpt de botstructuur te verbeteren. Heel anders dan je gewend bent in fitnessclubs of de gewone sportschool. 

 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Oud, jong, dun of dik, met of zonder make-up. Echt iedereen is welkom. Onze deur staat altijd voor je open. We werken er samen aan, wat je beweegreden ook is. Wil je fitter worden, afvallen, gezonder leven, werken aan je figuur of gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her in Lunteren jouw ideale fitnessformule. Steeds meer vrouwen ontdekken de formule: Friendship, Feelgood en Fun. En daarom komen er ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven!

De prijzen

 

Maandabonnement 1x per week:
€ 54,50 per maand

Maandabonnement onbeperkt sporten: € 64,50 per maand

Jaarabonnement 1x per week sporten 
€ 44,50 per maand

Jaarabonnement onbeperkt sporten
€ 54,50 per maand

Inschrijfgeld 
€ 30,00 eenmalig

Ik sport bij hart for her omdat ik me er lekker bij voel.
– Anneke van der Eems

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" _builder_version="3.19.7" custom_padding="0|0px|0|0px|false|false" global_module="451" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="||||||||" text_text_color="#898989" text_font_size="14px" global_colors_info="{}"]

Hart for Her Lunteren 2019 – Alle rechten voorbehouden – Sitemap – Privacyverklaring – Website door Interly

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
× Stuur ons een appje!