Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Sporten bij hart for her in Lunteren

Sporten bij hart for her in Lunteren

Bij hart for her in Lunteren doorloop je een compleet circuit in 30 minuten. Bewegen (fitness of sporten) van warming up tot cooling down. Je traint altijd onder begeleiding en je kunt komen sporten wanneer het jou uitkomt. Ideaal toch?

 

Ik krijg je fit in 30 minuten!

Bij hart for her in Lunteren focussen we op spieren, gewicht en conditie. Kortom: aandacht voor het hele lijf. Iedere dag een half uur intensief bewegen, houdt ieder mens gezond. Je gaat er beter uitzien en je voelt je lekkerder. En vergis je niet, in een halfuur kun je veel doen!

Bij hart for her in Lunteren zeggen we niet voor niets: ik krijg je fit in 30 minuten!

 

Bij hart for her in Lunteren werken we er samen aan, wat jouw beweegreden ook is.

Hier lees je alles over de unieke formule van hart for her: Fun, Friendship en Feelgood. 
Op deze manier krijg je een goede eerste indruk van hoe het er bij ons aan toe gaat. Wil je weten wat hart for her in Lunteren voor jou kan doen en hoe het voelt? Kom dan gewoon een keertje kijken! Loop je gewoon een keer binnen of bel je liever voor een afspraak? Je bent van harte welkom!

 

Voordelen hart for her

hart for her is een interval circuittraining waarin conditionele oefeningen worden gecombineerd met spierversterkende oefeningen. Bij hart for her wisselen aerobicstations en krachtstations elkaar af op gezette intervallen.

De oefeningen doe je in klein groepsverband, onder deskundige en persoonlijke begeleiding. De apparaten zijn 100% veilig voor de gewrichten en gebruiksvriendelijk. Iedereen, van alle leeftijden kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Bij hart for her in Lunteren trainen vrouwen met drukke banen, vrouwen met jonge kinderen, vrouwen met oudere kinderen en kinderen die het huis al uit zijn, topsporters, andere gezellige sporters, hardlopers, oma’s, tieners, vrouwen die heel fit zijn en vrouwen die helemaal nog niet fit zijn, vrouwen die net zijn bevallen en vrouwen die vroeger fit waren. Écht iedereen is welkom bij hart for her Lunteren! Je kunt meteen starten omdat je de apparaten niet hoeft in te stellen in hoogte of met gewichten.

Ook verveelt hart for her niet omdat je snel van toestel wisselt, je doet het altijd met anderen en er speelt muziek. Je kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. Je hoeft nooit te wachten!
Waarom voelt het zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven.

hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Vergelijkbaar met de weerstand van water in het zwembad tijdens zwemoefeningen. Dit betekent dat je geen gewichten hoeft in te stellen; de toestellen zijn direct klaar voor gebruik. De hydraulische apparatuur zorgt voor een aangepaste en veilige weerstand. Wat de zwaarte van jouw training bepaalt? Jouw tempo! Trainen op je gemak dus. Onze trainsters helpen je zelfs bij het vinden van jouw juiste tempo. Je trekt en duwt in tegenstelling tot het tillen en neerzetten van gewichten. Zo verminder je de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen bevordert de stabiliteit van de gewrichten en helpt de botstructuur te verbeteren. Heel anders dan je gewend bent in fitnessclubs of de gewone sportschool. 

 

hart for her ideaal voor jou

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Oud, jong, dun of dik, met of zonder make-up. Echt iedereen is welkom. Onze deur staat altijd voor je open. We werken er samen aan, wat je beweegreden ook is. Wil je fitter worden, afvallen, gezonder leven, werken aan je figuurof gewoon lekker bewegen? Dan is hart for her in Lunteren jouw ideale fitnessformule. Steeds meer vrouwen ontdekken de formule: Friendship, Feelgood en Fun. En daarom komen er ook steeds meer vestigingen bij. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven!

De prijzen

 

Maandabonnement 1x per week:
€ 42,50 per maand

Maandabonnement onbeperkt sporten: € 52,50 per maand

Jaarabonnement 1x per week sporten 
€ 32,50 per maand

Jaarabonnement onbeperkt sporten
€ 42,50 per maand

Het succesplan 
€ 15,00 per maand (exclusief sporten)

Inschrijfgeld 
€ 30,00 eenmalig

Ik sport bij hart for her omdat ik me er lekker bij voel.
– Anneke van der Eems

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  1.  Gratis consult
    Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

    Starterspakket

  2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

  3. Coaching
    Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!