Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Over de coaches van hart for her Lunteren

Over de coaches van hart for her Lunteren

Margriet Diepeveen- van Tuil

Margriet Diepeveen- van Tuil

Eigenaresse

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 31, 19 en 18 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met het PS. food & lifestyle programma, wat een fantastische aanvulling is. PS. food & lifestyle staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met PS. food & lifestyle en ondertussen ook met ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met PS. food & lifestyle ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PS. food & lifestyle producten weer in balans krijg.

Denise Ordelman

Denise Ordelman

Eigenaresse

Ik ben Denise Ordelman.
Al sinds ik een meisje van 10 jaar was ben ik opgegroeid met hart for her. Mij moeder opende toen haar eerste vestiging in Leusden. Vanaf mijn 14e ben ik gaan werken bij hart for her Leusden als vakantiemedewerker.

Toen mijn moeder haar 2e vestiging opende in Lunteren ben ik in vaste dienst gekomen. Ik werkte toen, naast mijn school, op de avonden en de zaterdag ochtend. Al snel bleek dat ik het motiveren van onze leden erg leuk vind.

Na het behalen van mijn PS. food & lifestyle opleiding ben ik ook mensen gaan begeleiden om gewicht te verliezen. Deze combinatie van het begeleiden met sporten en het coachen met PS. food & lifestyle heeft gemaakt dat ik zo enthousiast ben dat ik hier mijn toekomst in zie.

Zodoende ben ik gestopt met mijn studie en ligt mijn focus nu volledig op hart for her.

Inmiddels ben ik mede-eigenaresse van hart for her Leusden & Lunteren en zie ik de toekomst vol enthousiasme tegemoet.

Ik ben jong en ambitieus en ik vind het super leuk om dit avontuur samen mijn moeder aan te gaan. Mijn plannen zijn om naast de huidige vestigingen succesvol te houden, in de toekomst ook uit te gaan breiden naar nog meer vestigingen.

Wanneer zie ik jou in een van onze geweldige circuits?

Jeanet Hardeman

Jeanet Hardeman

Mijn naam is Jeanet Hardeman, 47 jaar en gelukkig getrouwd met Jacco waarmee ik ook ons loodgietersbedrijf run. We hebben samen een zoon van 21 en en dochter van 19 jaar oud waar we super trots op zijn. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en hardlopen.

Per 1 september 2020 ben ik bij hart for her komen werken en dit voelde gelijk als een warme deken.

De begeleiding geven in het circuit is heel leuk om te doen, goed lettend op je houding en jou alles uit jezelf te laten halen is hierbij mijn doel. Zodat jij de deur uitloopt met een voldaan gevoel. Dit alles natuurlijk met een grote dosis onderlinge gezelligheid! Sinds kort mag ik mezelf ook PS. food & lifestyle coach noemen. Graag wil ik samen met jou de uitdaging aangaan, je motiveren en begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl. Op naar een nieuwe versie van jezelf!

Lia Grasdijk

Lia Grasdijk

Ik werk sinds september 2019 bij hart for her Lunteren. Ik vind het vooral leuk om met mensen te werken, sporten vind ik zelf fijn en daarom ook leuk om mensen/vrouwen te stimuleren tijdens het sporten. Ik ben getrouwd met Mike, ondertussen wonen wij nog met z’n tweetjes en onze twee honden. Onze twee kinderen zijn de deur uit en onze dochter en haar vriend hebben 2 zoontjes waar ik regelmatig met veel plezier op pas.

Anneke Houtkooper

Anneke Houtkooper

Samen met mijn vriend Vincent woon ik in Ede.
Ik heb 3 volwassen kinderen waarvan 2 dochters Ashley & Kimber en een zoon Glenn.

Binnenkort wordt ons gezin uitgebreid met een kleinzoon van mijn oudste dochter Ashley en haar vriend. In Arnhem werk ik als welzijnscoördinator voor de ouderenzorg voor 5 locaties.

Graag fiets, wandel , sport ik. Ook doe ik graag creatieve dingen, workshops en ga ik in het weekend graag naar de bioscoop. Sporten is altijd een passie voor mij geweest al vanaf mijn 6de jaar dat ik op ballet les ging.

Ik vindt het heel erg leuk om mensen te begeleiden /helpen met sporten en om ze te motiveren /stimuleren hierin.
Het is belangrijk voor mij om vooral te letten op de houding van de sporters en daarbij ook het sociale aspect van de gezelligheid daarbij. Ik zie jullie graag bij hart for her in Lunteren. Tot dan!

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!