Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Over de coaches van hart for her Lunteren

Over de coaches van hart for her Lunteren

Margriet Diepeveen- van Tuil

Margriet Diepeveen- van Tuil

Eigenaresse

Ik ben 49 jaar, getrouwd met Evert Diepeveen en moeder van 3 kinderen van 30, 18 en 17 jaar. Samen met mijn man dansen wij Ballroom wedstrijden, waar wij de nodige uren aan besteden.

In 2014 ben ik begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. Vanaf het begin werk ik ook met PowerSlim, wat een fantastische aanvulling is. PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Werken bij hart for her Leusden, met PowerSlim en ondertussen ook met ZinZino is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Ik heb geen sportieve achtergrond, waardoor ik mijn leven lang een jojo ben geweest, maar sinds ik eigenaresse ben van hart for her Leusden en werk met PowerSlim ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PowerSlim weer in balans krijg.

Jeanet Hardeman

Jeanet Hardeman

Mijn naam is Jeanet Hardeman, 46 jaar en gelukkig getrouwd met Jacco waarmee ik ook ons loodgietersbedrijf run. We hebben samen een zoon van 20 en en dochter van 18 jaar oud waar we super trots op zijn. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en hardlopen.

Per 1 september 2020 ben ik bij hart for her komen werken en dit voelde gelijk als een warme deken.

De begeleiding geven in het circuit is heel leuk om te doen, goed lettend op je houding en jou alles uit jezelf te laten halen is hierbij mijn doel. Zodat jij de deur uitloopt met een voldaan gevoel. Dit alles natuurlijk met een grote dosis onderlinge gezelligheid! Sinds kort mag ik mezelf ook PowerSlim voedingscoach noemen. Graag wil ik samen met jou de uitdaging aangaan, je motiveren en begeleiden naar een nieuwe gezonde levensstijl. Op naar een nieuwe versie van jezelf!

Lia Grasdijk

Lia Grasdijk

Ik werk sinds september 2019 bij hart for her Lunteren. Ik vind het vooral leuk om met mensen te werken, sporten vind ik zelf fijn en daarom ook leuk om mensen/vrouwen te stimuleren tijdens het sporten. Ik ben getrouwd met Mike, ondertussen wonen wij nog met z’n tweetjes en onze twee honden. Onze twee kinderen zijn de deur uit en onze dochter en haar vriend hebben 2 zoontjes waar ik regelmatig met veel plezier op pas.

Denise Ordelman

Denise Ordelman

Ik ben Denise. Ik werk nu 3 jaar voor hart for her. Begonnen in Leusden. Nu werk ik sinds de opening van Lunteren vast in Lunteren. Ik werk de avonden en de zaterdag ochtend. Ik vind het werk zelf leuk om te doen. Vind het leuk dat ik mensen kan motiveren en kan helpen met het sporten.
Zelf doe ik een opleiding met haar en make-up in Arnhem. Dat is dus totaal iets anders, maar ik vind het super om te doen. De opleiding doe ik gewoon 5 dagen in de week, en dat is de reden dat ik eigenlijk altijd in de avonden werk.

Zelf woon ik nog thuis bij mijn ouders, samen met mijn broer. Ik heb ook nog 2 stiefbroers en een halfbroer.
Ik kom uit Veenendaal en kom lekker op mijn scooter naar Lunteren.

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!