Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Ik heb weer plezier in passpiegel
(Katja Heemskerk uit Leusden)

Ik heb weer plezier in de passpiegel
(Katja Heemskerk uit Leusden)

Vorige zomer zag ik tegen iedere buitenactiviteit op, omdat ik ontevreden was over mijn eigen lichaam, daardoor kon ik niet genieten. Als ik dan foto’s zag, bevestigde dit helaas het beeld wat ik van mezelf had. Ik had al jaren geprobeerd om met koolhydraatarm eten af te vallen, maar het lukte me niet.

Na de zomer heb ik het besluit genomen om te gaan afvallen met PS. food and lifestyle. Deze manier van eten sprak me erg aan. De persoonlijke begeleiding had ik nodig als stok achter de deur. Ook wilde ik nazorg hebben als ik eenmaal op gewicht zou zijn.

Ik vond deze 3 eisen bij de PS. food & lifestyle coach Margriet in Leusden. Na het intake gesprek liep ik met het starterspakket de deur uit, vol goede moed om te starten. Gelijk de volgende dag  gestart.

Een duidelijke richtlijn werkt voor mij het prettigst. 6x per dag een eetmoment is voor mij goed vol te houden omdat je weet dat je na 2,5 uur weer iets mag eten. Ik heb geen hongergevoel gehad. Hieruit blijkt dat het een groot verschil maakt wat je eet. Doordat er voldoende eiwitten en vetten in deze leef methode zit, krijg je geen honger gevoel.

Ik hou erg van zoet en dat mocht ik blijven eten in de vorm van de snacks die in het assortiment van PS. food & lifestyle zitten.

Elke week had ik een weegmoment, dat stimuleerde me enorm om het vol te houden. Ook werd besproken wat ik de aankomende week voor uitdagingen had in de vorm van feestjes en etentjes. Hierbij gaf Margriet ook tips wat ik kon eten en wat ik beter niet kon doen. De week erna bespraken we hoe het gegaan was. Dat werkte voor mij enorm.

Na 5 maanden was ik op mijn streefgewicht en hebben we samen besloten om dit bij te stellen omdat het zo goed ging.

Op gewicht ben ik lekker gaan shoppen en heb ik voor het eerst in een lange tijd met plezier in de passpiegel gekeken om mijn outfits te bewonderen. Ik heb 3 maten ingeleverd. Wat een feest!

 

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!