Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Als ik het kan, kan jij het ook!

(Anneke van de Pol uit Lunteren)

Als ik het kan, kan jij het ook!

(Anneke van de Pol uit Lunteren)

Na de zoveelste vakantie besefte ik: nu is het klaar. Ik wil van die kilo’s af die er telkens mondjesmaat bijkomen. Maar ik dacht hoe? Je denkt het te weten: minder eten, vaker water drinken en ‘foute’ dingen laten staan. En toch lukt het dan niet.  

Hoe dan wel? Ik hoorde via via goede resultaten middels het programma van PS. food and lifestyle en ik dacht: dit is misschien toch wat voor mij. In mijn vakantie nog heb ik gebeld en een afspraak gemaakt. Beetje sceptisch wel als ik eerlijk ben maar ik dacht: ik geef het een kans! Wat ik mij nog goed herinner is dat ik tijdens de intake opperde om een paar dagen later te beginnen, omdat ik nog van een aantal lekkernijen wilde genieten. Eerst dat opmaken en dan starten dacht ik.

Ik kreeg direct de vraag van de coach: waarom begin je nu niet? Euhhh ja, daar heb je gelijk in. Dus starterspakket aangeschaft en direct begonnen. Al snel bleek dat het assortiment erg breed en aantrekkelijk is. Er is altijd iets te vinden wat je lekker vindt zodat het niet voelt als lijnen. En tuurlijk kan je niet alles eten maar er was volop inspiratie voor lekkere koolhydraatarme recepten zodat het ook goed vol te houden is.

Stok achter de deur!

Met name de coaching is heel belangrijk geweest in mijn afvalproces. Iemand die je bewust maakt van gedrag, je stimuleert en je scherp houdt voor het doel wat je voor ogen hebt. En wees eerlijk, als je naar een wekelijks weegmoment moet, wil je resultaat zien. Een echte stok achter de deur! Als je dan zelf resultaten gaat zien, je mooie complimenten krijgt van buitenaf en jezelf energieker voelt geeft je dat alleen maar meer doorzettingsvermogen om het vol te houden.

Al met al ben ik heel tevreden met het resultaat en kan ik het programma aanbevelen. De steun tijdens het proces van de coaches heb ik al zeer prettig ervaren, dus aan hen ook hartelijk dank voor jullie support!

Groetjes Anneke.

 

Is het voor jou ook tijd voor verandering?

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!