Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Het succesplan van hart for her Lunteren

Het succesplan van hart for her Lunteren

Het is niet moeilijk om te beginnen met sporten, maar het is wel moeilijk om vol te houden!

De theorie achter ons succesplan is logisch; als je regelmatig sport en je voeding aanpast, behaal je resultaten. Als je resultaten behaalt, is er ook vrijwel geen reden om te stoppen met sporten, toch? 

We hebben een succesplan opgesteld om jou gemotiveerd te houden en jouw resultaten te laten behalen. Dit succesplan is er voor iedereen: of je nu fit & vitaal wilt worden of slank & fit, er is altijd een succesplan dat bij jou past. Onze sportcoaches zijn er om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Wij zijn er altijd voor jou! Wij helpen je om gemotiveerd te blijven, misschien nog wel belangrijker: we helpen je om doelbewust te blijven.

Je kunt alleen voor het succesplan kiezen in combinatie met een jaarabonnement. Daarbij verwachten we dat je wekelijks komt trainen, alleen zo behaal je resultaat. Wij verwachten echt wat van je. Weet je het dus wel zeker? Gedurende 12 maanden heb je iedere maand een afspraak met jouw persoonlijke sportcoach om de voortgang te bespreken. Onze professionele sportcoaches staan erom bekend dat ze onze hart for her leden altijd gemotiveerd houden om aan het einde van het jaar toch de afgesproken doelstelling te behalen. Zit het even tegen? Dat is niet gek! Maar met hart for her in Lunteren kom je er zeker!

De prijs van het succesplan is slechts 17,50 per maand.

Heb jij ook interesse om te sporten in combinatie met ons succesplan? Meld je dan nu aan!

Ik sport bij hart for her Leusden omdat ik me er lekker bij voel.
– Plonie Mulder

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!