Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Het succesplan van hart for her Lunteren

Het succesplan van hart for her Lunteren

Het is niet moeilijk om te beginnen met sporten, maar het is wel moeilijk om vol te houden!

De theorie achter ons succesplan is logisch; als je regelmatig sport en je voeding aanpast, behaal je resultaten. Als je resultaten behaalt, is er ook vrijwel geen reden om te stoppen met sporten, toch? 

We hebben een succesplan opgesteld om jou gemotiveerd te houden en jouw resultaten te laten behalen. Dit succesplan is er voor iedereen: of je nu Fit & Vitaal wilt worden of Slank & Fit, er is altijd een succesplan dat bij jou past. Onze sportcoaches zijn er om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Wij zijn er altijd voor jou! Wij helpen je om gemotiveerd te blijven, misschien nog wel belangrijker: we helpen je om doelbewust te blijven.

Je kunt alleen voor het succesplan kiezen in combinatie met een jaarabonnement. Daarbij verwachten we dat je wekelijks komt trainen, alleen zo behaal je resultaat. Wij verwachten echt wat van je. Weet je het dus wel zeker? Gedurende 12 maanden heb je iedere maand een afspraak met jouw persoonlijke sportcoach om de voortgang te bespreken. Onze professionele sportcoaches staan erom bekend dat ze onze hart for her leden altijd gemotiveerd houden om aan het einde van het jaar toch de afgesproken doelstelling te behalen. Zit het even tegen? Dat is niet gek! Maar met hart for her in Lunteren kom je er zeker!

De prijs van het succesplan is slechts 15,- per maand.

Heb jij ook interesse om te sporten in combinatie met ons succesplan? Meld je dan nu aan!

Ik sport bij hart for her Leusden omdat ik me er lekker bij voel.
– Plonie Mulder

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Vaarwel vakantiekilo's!

 

Deze zomer is anders dan andere zomers, sommige mensen gaan op vakantie en sommigen maken er een thuisvakantie van. Een ding is zeker, tijdens de vakantie laten we onszelf altijd een beetje gaan met lekker eten en drinken. Hierdoor liggen de vakantiekilo’s al snel op de loer. Wil jij na de vakantie een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je energiek voelen? Dan is PowerSlim iets voor jou! 

Tijdens jouw PowerSlim-avontuur begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij  tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

 

PowerSlim: samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
Zes eetmomenten per dag.
Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.
Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.


 

Zet de 1e stap en vul onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

  1.  Gratis consult
    Om het PowerSlim programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheid besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

    Starterspakket

  2. Bevat: 7 dagen voeding, kookboek, shaker, vitamines & mineralen. Het PowerSlim programma heeft meer dan 120 gezonde producten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn er ook nog voedende snacks beschikbaar, voor ieder wat wils, hartig en zoet.

  3. Coaching
    Bij ons PowerSlim programma heb je wekelijkse begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel gaat behalen.

Wij bieden wekelijkse gratis coaching, een ruim assortiment voorradige producten en zorgen we voor aanvullende interessante tips om jou je doel te laten bereiken.

 

Onze voordelen:

   Deskundig advies

   Lekkere producten

   Gezond voedingspatroon

   Makkelijk vol te houden

   Volwaardig, eiwitrijke voeding

   Behoud van spiermassa

   Bevordert de stofwisseling

   Ontwikkeld door diëtisten 

   Nazorgtraject gewichtsbehoud

Adres
Dorpsstraat 171 a
6741 AG Lunteren


Telefoon: 06 39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!