Vragen? 06 - 39 18 24 49 lunteren@hartforher.nl

Wat is PS. food & lifestyle?

Wat is PS. food & lifestyle?

In de afgelopen jaren hebben we door onze ervaring een nog beter inzicht gekregen in wat vrouwen nodig hebben om af te vallen.

Voor iedere vrouw hebben we een passende methode om af te vallen, op een manier fijn voelt en bij jou past. Of dat nu met het gemak is van PS. food & lifestyle, of met ons succesplan Slank & Fit: wij zijn jouw coach, jouw stok achter de deur, en geven je steun en tools om jouw doel te bereiken.

Ben je benieuwd wat hart for her Lunteren voor jou kan betekenen?

Hier was ik naar opzoek

Wendy, uit Leusden

3 maanden geleden heb ik de knop omgezet en ben ik begonnen met PS. food & lifestyle programma.
Inmiddels ben ik al ruim 20 kilo kwijt in slechts 3 maanden tijd.

Verder lezen >>

Enorm blij

Jurjen,  uit Lunteren

Op 1 januari 2018 om exact 00:00 vroeg ik mijn vriendin ten huwelijk. Ook zij had een persoonlijk doel voor ogen om af te vallen. Dit gaf haar een extra boost om af te vallen en zo kreeg ik te horen over PS. food & lifestyle. Ze begon hier in februari mee.

Verder lezen >>

Nu blijf ik op gewicht

Monique, 52 jaar uit Leusden

Vanaf een jaar of 20 schommel ik in gewicht. Geleidelijk aan werd ik zwaarder. Ik kan me niet goed herinneren of ik een slecht eetpatroon had. Maar wat ik me wel herinner is dat ik er vooral mentaal veel last van had…..

Verder lezen >>

Ik herken mezelf weer

Marian, 46 jaar

Na 3 zwangerschappen had ik een recordgewicht. Na mijn traject bij Hart for Her was er -17kg af. Ik was zo blij.

Verder lezen >>

Enorm blij

Marga, 35 jaar

Na een heerlijke vakantie in Wenen, merkte ik dat al mijn kleding wat strakker ging zitten. Echt dik was ik niet, maar er moest wat gebeuren…

Verder lezen >>

Ik voel mij fijn&fit!

Rosalie, 36 jaar

Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die….

Verder lezen >>

Adres
Dorpsstraat 171a
6741 AG Lunteren

Telefoon vestiging: 0318-412879
Telefoon: 06-39182449
E-mail: lunteren@hartforher.nl

Fun, Feelgood & Friendship 

Volg je ons al?

Nieuwsbrief

 


Hart for Her Lunteren 2019 - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Privacyverklaring - Website door Interly

× Stuur ons een appje!